diumenge, 3 de febrer del 2019

Any Nou Xinès 中国新的一年

"Una desfilada, una fira cultural i gastronòmica i un seguit d’espectacles als voltants de l’Arc de Triomf commemoran l’Any Nou Xinès.
El 2 de febrer, les veïnes i els veïns de context cultural xinès celebran amb tota la ciutat l’arribada de l’Any Nou. Segons el calendari tradicional entrarem a l’any 4717 que, seguint l’esquema cíclic del zodíac xinès, serà l’Any del Porc.

Aquest és un moment d’especial rellevància per a la comunitat xinesa de Barcelona, formada per unes 20.000 persones. És també un moment per compartir la seva cultura amb la resta del veïnat de la ciutat.
De fet, la celebració de l’Any Nou Xinès s’ha consolidat ja com un dels esdeveniments culturals més multitudinaris de Barcelona. Inclou una desfilada, una fira cultural i gastronòmica, i diversos espectacles que són possibles gràcies a la implicació de  1.500 persones voluntàries i més de seixanta entitats xineses i catalanes.
Aquest any com a novetats, la Porca de Sant Antoni es protagonista d'honor de l'Any Nou en la desfilada i, des del Paral·lel, especialment abillada per l’esdeveniment, assisteix la vedet geganta Rosa, acompanyada pel seu amic "especial” Armand i d'altres figures xineses i catalanes."
Veure informació https://www.confuciobarcelona.cat
Més informació https://www.elperiodico.cat/
Any Nou Xinès amb Barcelona 4717

Celebració de l'any nou a Arc de Triomf

Porca de Sant Antoni




La vedet Rosa i el seu amic Armand













Fundació Institut Confuci de Barcelona








Espectacle cultural


Fira gastronómica al Passeig Lluis Companys
Veure més Festes Populars

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada